Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo Anthony: Radujem se Olimpijskim igrama

Carmelo Anthony, zvijezda New York Knicksa, nada se kako će se naći među 12 odabranika koji će predstavljati Sjedinjene Američke Države na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru ove godine. Anthony, koji je ove godine imao problema s lijevim koljenom, izjavio je kako vjeruje da će biti zdrav i spreman za Rio, čime bi postao rekorder s četiri nastupa za američku reprezentaciju na Olimpijskim igrama.

„Želim ići i veselim se što ću biti dio toga. Malo ljudi može reći kako je nastupalo četiri puta na Olimpijadi i imalo tri prilike osvojiti zlatnu medalju. To je način na koji pristupam i kako gledam Olimpijske igre“, rekao je Anthony.

Popis igrača, koje će Mike Krzyzewski povesti u Rio de Janeiro po treće uzastopno olimpijsko zlato, još nije objavljen, a na širem popisu je zasad 30 kandidata. Zasad je poznato kako su mjesta garantirana jedino LeBronu Jamesu i Paulu Georgeu, pod uvjetom da se njih dvojica žele priključiti reprezentaciji, tako da je još uvijek upitno hoće li se Carmelo naći među njima.

Za razliku od većine igrača sa šireg popisa, Anthonyja ne čeka doigravanje, te će Olimpijske igre dočekati svjež i odmoran. Pitanje je samo hoće li njegovih 21,8 poena, 8 skokova i 4,2 asistencije po utakmici biti dovoljno za ulaznicu među 12 veličanstvenih.

Latest Posts

NE PROPUSTITE