Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo Anthony: Situacija nije toliko loša

Optimizam pršti iz New Yorka. Koliko je utemeljen, teško je reći. Nakon još jedne sezone bez playoffa, Phil Jackson i Carmelo Anthony izašli su u javnost s izjavom kako New York Knicksi imaju najbolju unutarnju liniju na istoku – Robin Lopez, Kristaps Porzingis i Carmelo Anthony.

Situacija u klubu uopće nije toliko loša. Mislim da s Robinom (Lopezom), Kristapsom (Porzingisom) i sa mnom imamo najbolju unutarnju liniju u Istočnoj konferenciji”, izjavio je Carmelo Anthony na sastanku koji se tradicionalno održava na kraju sezone.

Sa svojom prvom zvijezdom se složio i Phil Jackson. “Moram se složiti s Carmelom. Da, ta trojka je strašno potentna, mi moramo popuniti nekoliko pozicija, ali ne toliko puno. Ne previše.”

Slične izjave, možda i malo realnije, dolazile su iz New Yorka kada su unutarnju liniju popunjavali Carmelo, Tyson Chandler i Amar´e Stoudemire. Danas bi se o ovakvim prognozama moglo diskutirati, a pitanje je šta bi na to rekli u Clevelandu, zdravom Miamiju ili Atlanti.

Najbolja ili ne, navedena trojka Knicksa je dovoljno talentirana da bi se suočila s izazovom lige pa se Knicksi moraju baciti u potragu za pojačanjima u vanjskoj liniji koja je talentom daleko od razine potrebne za bolji rezultat.

Latest Posts

NE PROPUSTITE