Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo Anthony šokiran otpuštanjem Dereka Fishera

Nakon otpuštanja Dereka Fishera s mjesta glavnog trenera New York Knicksa, mnogi su ostali u šoku. Na tu vijest se oglasila i najveća zvijezda New York Knicksa, Carmelo Anthony, te je izjavio kako je ostao šokiran ovom odlukom Phila Jacksona. Ali je također rekao da i dalje vjeruje u Jacksona i vjeruje njegovim odlukama.

Po svemu sudeći ostatak sezone na klupi Knicksa će biti Kurt Rambis, bivši glavni trener Minnesota Timberwolvesa i dosadašnji pomoćni trener Fishera, koji se u ulozi glavnog trenera ” vukova” nije baš proslavio, imao je omjer 32-132. Jackson mu je odlučio pružiti priliku da se dokaže na klupi Knicksa, te ako zadovolji uvjete, mogao bi i ostati.

Međutim mnoga imena se spominju kao novi treneri Knicksa, Tom Thibodeau koji je izrazio želju za dolaskom u New York, Dennis Rodman je čak objavio na svom Twitteru da je spreman za ulogu glavnog trenera Knicksa, ali nadamo se da ga neće uzeti u obzir. Luke Walton je također jedan od kandidata, koji je igrao u Los Angeles Lakersima za vrijeme Jacksona i koji je kao pomoćni trener vodio Golden State Warriorse do omjera 39-4, prije nego što se Steve Kerr vratio na klupu. Brian Shaw, također bivši igrač Los Angeles Lakersa je među glavnim kandidatima.

Nedavno je u javnost izašla informacija da ako Knicksi žele dovesti Kevina Duranta u svoje redove ovo ljeto, prvi korak prema ostvarenju toga je dovođenje bivšeg trenera Oklahoma City Thundera, Scotta Brooksa na kormilo ekipe iz New Yorka.

Realno gledajući najviše šanse za novog trenera New York Knicksa imaju Shaw i Walton, zbog poznavanja triangl napada, u kojem su igrali pod Jacksonom u Los Angeles Lakersima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE