Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo Anthony u Knicksima!

Dugooèekivanu razmjenu NBA igraèa u ponedjeljak su naveèer realizirali New York Knicksi i Denver Nuggetsi. U posao su se takoðer ukljuèili Minnesota Timberwolvesi.

Prva je zvijezda razmjene Carmelo Anthony, koji æe iz Denvera u New York zajedno s Chaunceyjem Billupsom, Sheldenom Williamsom, Renaldom Blakmanom i Anthonyjem Carterom. U obrnutom æe pravcu Danilo Gallinari, Timofej Mozgov, Raymond Felton, Wilson Chandler, prvi pick Knicksa na draftu 2014. godine, dva picka druge runde drafta koje je New York dobio poslavši ljetos Davida Leeja u Golden State Warriorse, te tri milijuna dolara odštete.

Realizaciji transfera pomogla je Minnesota koja je od Knicksa dobila Anthonyja Randolpha i Eddyja Curryja, igraèe kojima ovog ljeta istjeèe ugovor. Timberwolvesi su pak šutera Coreyja Brewera, sedmi pick drafta iz 2007. godine, poslali u Knicske.

Oèekuje se da æe Anthony potpisati trogodišnji ugovor s Knicksima vrijedan 65 milijuna dolara. Proðu li svi igraèi ukljuèeni u trade lijeènièke preglede u oèekivanom roku, Melo bi mogao debitirati za svoj novi klub veæu srijedu protiv Milwaukee Bucksa u Madison Square Gardenu.

Anthony nije bio na Denverovu treningu u ponedjeljak, veæ je ostao u Los Angelesu nakon All Stara, te gostovao u televizijskom šouu Conana O’Briena. Tada još nije znao kamo æe biti mijenjan, s obzirom da su vrlo dobro kotirali i New Jersey Netsi.

Prvi je u poslu izvijestio Denver Post, nakon èega su vijest prenijeli svi vodeæi amerièki mediji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE