Sunday, July 21, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo Anthony zadovoljan izborom Jeffa Hornačeka za glavnog trenera Knicksa

Nakon što je završila sezona za New York Knickse, uprava je krenula u potragu za novim trenerom. Potraga je završila prije nekoliko dana, kada je za glavnog trenera izabran Jeff Hornaček.

Iako je bilo nekoliko naznaka da će sljedeći glavni trener Knicksa biti netko tko je ili igrao za Phila Jacksona u triangl napadu ili bio njegov pomoćni trener, ipak su se odlučili za Hornačeka. Prema informacijama iz kluba, Hornaček neće morati koristiti taj sistem napada, nego će igrati po svom sistemu.

Na temu novog trenera i vijesti da Hornaček neće morati koristiti triangl napad, koji je Jackson forsirao prethodne dvije sezone, oglasio se i najbolji igrač Knicksa, Carmelo Anthony, rekavši kako je zadovoljan izborom trenera, te je također zadovoljan što će Hornaček imati slobodu vođenja svog sistema napada.

Anthony je i sam izrazio nezadovoljstvo zbog forsiranja i igranja u triangl napadu, te je predložio Jacksonu, poslije završetka sezone, da proširi svoju potragu za novim glavnim trenerom i na trenere koji nisu upoznati s tim sistemom.

Izgleda da je ipak Jackson poslušao Anthonyja.

 

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE