Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo Anthony: Želim postati slobodan igrač

Od kada je došao u NBA ligu, zvijezda New York Knicksa, Carmelo Anthony, nije okusio kako je to biti bez ugovora. To bi se kroz sljedeće dvije godine moglo promijeniti.

Testiranje tržišta slobodnih igrača ne znači da će odmah i napustiti New York. Anthony je u Knickse došao s jednim razlogom – osvajanje naslova prvaka, a to namjerava i ostvariti.

“Želim biti slobodan igrač”, otvoreno je rekao Carmelo. “Mislim da svi u NBA ligi sanjaju da postanu slobodni igrači barem jednom u karijeri. Znate, onaj osjećaj kada svi treneri, skauti, vlasnici, generalni menadžeri dolaze u vašu dvoranu i procjenjuju što sve možete napraviti. Želim to iskustvo u karijeri.”

Trenutno Carmelo ima ugovor vrijedan 21 milijuna dolara i igračku opciju za sezonu 2014/2015, koju će gotovo sigurno iskoristiti, te bi slobodan igrač mogao postati na ljeto 2015. godine.

Šesterostruki All-Star igrač vjerojatno neće napustiti New York nadolazeće sezone, ali nitko ne može u to biti 100% siguran. Prije dva mjeseca Anthony uopće nije htio razgovarao o napuštanju New Yorka da bi ovih dana navijače Knicksa skoro bacio u plač. Ipak, tek je početak sezone i vjerojatno će raspoloženje jednog od najboljih strijelaca današnjice biti podjednako rezultatima ekipe, pa ako Knicksi budu imali dobru sezonu, nemaju se zašto brinuti, no rano ispadanje iz doigravanja bi moglo biti problematično.

Latest Posts

NE PROPUSTITE