Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo Anthony: Želim biti na vrhu Istoka

Toliko dugo oèekivano doigravanje za Knickse neoèekivano brzo je završilo. Igraèi lagano mogu na godišnji odmor, a na vodstvu kluba je da sastave momèad koja æe sljedeæe sezone (ako je bude) konkurirati za vrh. U ovom pregledu donosimo vam izjave glavnih igraèa Knicksa o ovoj sezoni i njihova razmišljanja o buduænosti.

Treneru Knicksa Mikeu D’Antoniju i predsjedniku Donnieju Walshu ugovori koji ih vežu za New York Knickse istièu sljedeæe sezone i o tome što misle da bi se trebalo dogoditi s njihovom sudbinom izjasnili su se Amar’e Stoudemire i Carmelo Anthony.

“Naravno da mislim da trebaju ostati u klubu. Donnie je napravio nevjerojatan posao. On je jedan od glavnih razloga zašto sam ja u New Yorku, sasvim je okrenuo franšizu Knicksa” , rekao je Amar’e te nastavio: “Trener D’Antoni je razlog zbog kojeg smo na kraju sezone imali pozitivan omjer (42-40) i zbog kojeg smo se imali priliku u doigravanju boriti za nešto posebno, da nije bilo nekih ozljeda tko zna što bi bilo. Mislim da æe obojica biti ovdje i sljedeæe sezone.”

Anthony takoðer smatra da bi trebali ostati: “Prihvatit æu svaku odluku koju donesu. Ako æe Mike biti ovdje, ja sam uz njega. Ako æe Donnie biti ovdje, ja sam uz njega.”

Anthony se osvrnuo i na poteze Knicksa u buduænosti, te smatra da mogu biti najbolja ekipa na Istoku iduæe sezone: “Završili smo sezonu s omjerom 42-40 i mislim da smo trebali pobijediti više od 50 utakmica, ali smo izgubili neke utakmice koje nismo trebali. Smatram da uvijek možemo ostvariti 50-ak pobjeda, pogotovo sad kad æemo cijelu godinu biti zajedno i kada æemo se imati priliku zbližiti u trening kampu. Želim biti na vrhu Istoka druge godine. Želimo pobjeðivati, ne želimo èekati. Imam 26 godina, Amar’e 28, mladi smo i želimo odmah uspjeti. Dugo smo èekali na naslov i mislim da je sad vrijeme da ga osvojimo.”

O buduæim pojaèanjima rekao je: “Trebamo se svi zajedno okupiti i vidjeti što nam nedostaje, gdje se možemo pojaèati. Siguran sam da æu prièati s Donniejem i da æe Amar’e i Chauncey biti tamo, pa æemo probati  pronaæi naèin kako da budemo ne samo playoff ekipa, veæ ekipa koja može do naslova.”

Popularni Melo je rekao kako ne žali što nije èekao da postane slobodan igraè i tako potpiše ugovor s Knicksima: “Nisam znao kako æe izgledati novi kolektivni ugovor, mislim da mi je bolje ovako, neæu se žaliti.”

Iako je tijekom regularne sezone govorio kako ne želi iz Denvera nakon odraðene sezone s Knicksima  iskusni organizator igra Chauncey Billups volio bi ostati u New Yorku. Billups može postati slobodan igraè ovog ljeta i potražiti drugu momèad, no nakon ispadanja od Bostona rekao je: “Želio bih probati ponovo ovdje s ovim suigraèima. Ne na naèin da smo zajedno odigrali 30 utakmica nakon zamjene, veæ cijelu sezonu. Volio bi imati pravu priliku.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE