Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo ne dopušta Durantu četvrtu titulu najstrijelca zaredom

Na samom kraju osnovnog dijela NBA sezone traje i velika borba Carmela Anthonyja i Kevina Duranta za titulu najboljeg strijelca lige. Trenutačna prednost je na strani igrača New Yorka.

Popularni Melo je u ovom trenutku na prosjeku od 28,7 poena po utakmici, dok je vođa Oklahoma Cityja tik iza njega, s prosjekom od 28,3 poena po ogledu. Treći je, pak, Kobe Bryant s 27,3.

Inače, posljednje tri godine uzastopno ovaj je laskavi naslov uzimao Durant, ali kako stvari stoje izgleda da ove sezone neće uspjeti pobijediti Anthonyja koji je u završnici sezone podigao prosjek poena.

U noći s četvrtka na petak je stala pobjednička serija New Yorka u Chicagu gdje su Knicksi poraženi nakon produžetka, odnosno, nakon serije od trinaest pobjeda. No, nije stala Anthonyjeva serija, pa je tako ubacio 36 koševa uz čak 19 skokova, što znači da je šestu uzastopnu utakmicu zabio najmanje 35 poena.

Aktivan je bio i Durant, koji je pak postigao 31 poen protiv Golden Statea.

Spomenimo da će do kraja sezone Anthony igrati protiv Clevelanda, Indiane, Charlotte i Atlante, a Durant protiv Portlanda, Sacramenta i Milwaukeeja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE