Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo sa zvukom sirene

Carmelo Anthony je šutom uz zvuk sirene preko Loula Denga donio novu pobjedu Denveru pred domaæom publikom. Èetiri sekunde prije kraja susreta Anthony je odigrao 1 na 1 protiv britanskog reprezentativca i uspješnim šutom podigao na noge nešto manje od 20.000 gledatelja.

Obje ekipe su igrale bez startnih razigravaèa. Derrick Rose je zbog ukoèenog vrata morao pratiti svoju momèad sa klupe, dok je Billups zbog ozljede nosa i zgloba koju je zadobio protiv Netsa propustio sinoænji susret. Dodajmo i to da je prvu utakmicu na domaæem parketu odigrao Chris Andersen koji je propustio uvodnih 13 susreta, i od svojih je navijaèa primio gromoglasne ovacije te da se je nakon ozljede vratio i košarkaš Bullsa, Taj Gibson.

14. pobjednièki koš Carmela sa zvukom sirene

Krajem treæe èetvrtine domaæini su imali prednost od 19 poena; 59:40. No Bullsi se nisu predavali i ponajviše zahvaljujuæi C.J. Watsonu, igraèi koji je zamijenio Derricka Rosea, uspjeli preokrenuti susret. Watson je 30 sekundi prije kraja susreta uspio zabiti i svoj 33. poen na susretu te Chicagu donijeti 3 poena prednosti. Izgledalo je da æe Bullsi doæi do svoje devete pobjede, no na scenu je stupio Carmelo Anthony.

Zvijezda Nuggetsa prvo iznuðuje dva slobodna bacanja i smanjuje na samo poen razlike, dok na drugoj strani dva slobodna bacanja promašuje John Lucas III. Lucas je sa dva neprecizna slobodna bacanja omoguæio 14. pobjednièki koš Carmelu sa zvukom sirene.

“Što sam vam rekao? Takav šut ubacujem devet puta iz deset pokušaja” izjavio je junak dana novinarima osvrnuvši se na susret protiv Dallasa kada je u sliènoj situaciji promašio šut za pobjedu.

Carmelo je susret završio sa 22 poena, 8 asistencija i 6 skokova, dok je Nene dodao 18 poena (8/9 iz igre) i 7 skokova. Kod poražene ekipe je uz Watsona dobro odigrao i Loul Deng upisavši double-double uèinak od 24 poena i 11 skokova.

Bullsi æe svoju devetu pobjedi tražiti danas protiv Kingsa, dok æe sutradan Nuggetsi snage odmjeriti sa Sunsima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE