Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelo: Vrijeme je za promjene

Zvijezda Denver Nuggetsa, Carmelo Anthony, dao je izjavu koja do sad najbolje otkriva put u kojem Anthony želi iæi.

“Oni (uprava Nuggetsa) žele sjesti i prièati, ali ja želim puno više od toga ove godine. To nema nikakve veze s  novim generalnim menadžerom, Joshom (Kreonkeom), i igraèima. Za mene, mislim da je vrijeme za promjene”, rekao je Melo.

“Ako sada ništa ne uèinim, neæu nikad. Osjeæam da je vrijeme da donesem odluku, želim li ostati ili otiæi”, nastavio je.

Izvori kažu kako je Anthony zabrinut o pridruživanju klubu koji je “rašèistio” listu igraèa da bi ga doveli, a drugi izvor kaže kako Anthony nije više zagrijan za udruživanje s New Jersey Netsima. Prema nedavnim izjavama mlade zvijezde, Knicksi i Bullsi su na vrhu kada su u pitanju klubovi èiji bi dres želio nositi. Ali Nuggetsi imaju popuno drugaèije planove jer Anthony nije slobodan igraè pa ne može sam donijeti odluku o svojoj buduænosti.

Izvori kažu kako Knicksi ne mogu napraviti ponudu koja bi dorasla standardu Nuggetsa a ne žele ni veliki ugovor Loul Denga iz Bullsa. Ipak oèekuje se da Nuggetsi mijenjaju Anthonyja prije krajnjeg roka za razmjene kako ga ne bi izgubili iduæeg ljeta bez ikakve nadoknade.

Trener Denvera misli kako æe pobjede s Nuggetsima navesti Anthonyja na promjenu mišljenja. Nuggetsi su sinoæ pobijedili snažne Utah Jazzere što je tek mali razlog za ostanak Anthonyja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE