Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carmelov emotivni intervju nakon finala OI-a

Carmelo Anthony je ponovno i po posljednji put na vrhu. Nakon pobjede u finalu OI rekao je: “Znam da je kraj. To je sve od mene.”. Carmelo je tako postao jedini američki košarkaš s tri najsjajnija odličja s Olimpijskih igara.

Nakon utakmice obratio se svima u jednom vrlo emotivnom intervju.

“Borili smo se. Nije uvijek bilo najljepše. Okupili smo 17. srpnja, s jednim ciljem. To je bio poseban trenutak za mene. Znao sam da je to početak kraja. To je to od mene. Ja sam svoje učinio…

Počelo je 2004. Nekada sam bio najgori, nekada najbolji. Tada sam zapeo, svi smo zapeli. I sada gdje sam, tu s tri zlatne medalje. Uzbuđen sam zbog sebe ali i zbog drugih dečkiju koji još nisu imali to iskustvo. Coach K, Jerry Colangelo, ja i svatko drugi tko je bio tu otkada sam ja došao, želio bih zahvaliti svima koji su mi omogućili da budem vođa, ne samo ovoga tima nego i naše države. Bez obzira na sve što se događa u našoj državi, trebamo biti zajedno, ujedinjeni. Sa zadovoljstvom sam učinio to što sam učinio, suočavao sam se s izazovima ali to i je ono što želim. Predstavljati svoju državu na najsvjetlijoj pozornici. Amerika će ponovno biti veličanstvena, vjerujem u to. Imamo još puno toga za učini ali korak po korak. Bila mi je čast nositi njen dres.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE