Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Caron Butler na izlaznim vratima Bucksa, Miami zainteresiran

ESPN javlja kako će Milwaukee Bucksi otkupiti ugovor Caron Butlera čime će on postati slobodan igrač te se pridružiti Dannyju Grangeru, Metti World Peaceu i Beni Udrihu, dok je Glen Davies u međuvremenu pronašao novi dom kod L.A. Clippersa.

Butler je u zadnjoj godini svog ugovora te će ove sezone zaraditi 8 milijuna dolara. Vjerojatno će danas biti otpušten od strane Bucksa. Podsjetimo, svi igrači otpušteni do ove subote u ponoć mogu nastupati u doigravanju za momčad koja ih potpiše, a oni koji se pridruže novoj momčadi nakon ove subote, nemaju pravo nastupa u doigravanju.

Trenutačni NBA prvak, Miami Heat je zasada najozbiljniji kandidat za potpisivanje Butlera, koji je u dresu Heata proveo prve dvije godine svoje karijere. U zadnjih pet godina Caron je promijenio četiri momčadi (Wizardse, Maverickse, Clipperse i naposljetku Buckse), te svake godine bilježi sve manju minutažu (ništa neobično za starije igrače) i ujedno lošiju statistiku. Trenutno bilježi 11 poena po susretu, uz šut od 39%, odnosno 36% iz šuta za tri poena. Lako bi se mogao uklopiti u Heat, jer im može pružiti solidnu obranu te poslužiti kao dodatni tricaš u rotaciji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE