Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carter se poèeo dokazivati kao pojaèanje za Orlando

Koliko bi koristi mogla momèad Orlando Magica imati od njega dokazao je Vince Carter veæ u svojoj debi utakmici za sastav lanjskih finalista NBA lige.

Dallas Mavericks – Orlando Magic 105-110
Carter, koji je osnažio floridski sastav dolaskom iz New Jersey Netsa postigao je 21 koš u premijernoj utakmici za svoju novu momèad u gostujuæoj pobjedi 110-105 protiv Dallas Mavericksa u sklopu predsezone u najjaèoj košarkaškoj ligi svijeta.

Koristi je Orlando imao i od Brandona Bassa èijih je sedam (od ukupno 13) poena u posljednje dvije minute riješilo susret. Dwight Howard je dodao 17 koševa i 11 skokova, a Rashard Lewis 18 za pobjednièku momèad.

Kod poraženog Dallasa bolji od ostalih bio je Dirk Nowitzki s 23 poena i šest uhvaæenih lopti, novopridošli Shawn Marion zbog ozljede desnog skoènog zgloba nije zaigrao, baš kao niti važan igraè u sastavu Josh Howard koji se još oporavlja od operacije lijevoga gležnja.

Detroit Pistons – Miami Heat 87-83
U drugoj utakmici dana Detroit Pistonsi su u Auburn Hillsu bili bolji od Miami Heata 87-83, uz 15 poena Willa Bynuma. Dwyane Wade ubacio je 18, uz pet asistencija za poraženu momèad.

Latest Posts

NE PROPUSTITE