Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carter: Volio bih karijeru završiti u Torontu

Vince Carter, jedan od najboljih zakucavaèa u povijesti NBA lige, ako ne i najbolji, danas igra za Dallas Maverickse i daleko je od svojih najboljih dana karijere kada je bio strah i trepet za sve protivnike u ligi. Karijeru je zapoèeo u Toronto Raptorsima, a ništa ne bi imao protiv povratka u Toronto i okonèavanja karijere ondje.

Veèeras u Dallasu Mavericksi doèekuju Raptorse te je Vince porazgovarao s lokalnim medijima o svojim danima u Torontu.

“Kada sam došao ondje nitko nije o meni prièao”, prisjeæa se Vinsanity. “Morao sam se prvo dokazati. Ondje sam dobio veliku potporu i bilo je to fantastiènih 6 godina. Osvojio sam nagradu za rookie igraèa godine, natjecanje u zakucavanju, prvu utakmicu doigravanja, prvu playoff seriju, mnogo je to uspomena kojih se rado sjeæam.”

Tijekom sezone 2004/05 Carter je mijenjan u New Jersey Netse, gdje je ostao 4 godine, a nakon toga igrao je još i za Orlando, Phoenix i sada za Dallas. S 36 godina bliži se kraju karijere i ne bi imao ništa protiv da se vrati u dres Raptorsa i umirovi na mjestu gdje je i zapoèeo svoju karijeru.

“Ako se pokaže prilika, rado bih se vratio. Zaista bih volio ponovno igrati za Raptorse”, zakljuèio je Carter, trenutno 31. najbolji strijelac NBA lige svih vremena te 7. najboljih strijelac od još uvijek aktivnih igraèa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE