Wednesday, June 29, 2022

ZADNJE OBJAVE

Carter-Williams o Bucksima: Ovdje je drugačija atmosfera

Michael Carter-Williams se od prošlog tjedna nalazi u novom okruženju. Došao je u Milwaukee, momčad koja se nalazi u utrci za doigravanje i kojoj je cilj pobjeđivati odmah. Za razliku od Philadelphije, iz koje je došao, gdje očigledno borba za pobjedama trenutačno nije na prvom mjestu. Nakon svoje prve sezone osvojio je i nagradu za novaka godine, ali u takvom okruženju je teško napredovati.

- Advertisement -

Iako još nije zaigrao na parketu za novu momčad zbog ozljede, već primjećuje po čemu se ove dvije momčadi razlikuju.

Drugačije je,“ rekao je. „Momčadi su u različitim stadijima. Philly se nalazi u rebuildingu i pokušava to učiniti na drugačiji način. Ovdje se nalazi nekoliko afirmiranih igrača. Milwaukee je playoff momčad i ja sam ovdje samo da pokušam pomoći.“

Volim biti ovdje. Suigrači imaju sjajan stav jer ganjaju doigravanje. Drugačija je atmosfera. Momci su stvarno sjajni.“

- Advertisement -

Millwakuee jedva čeka njegov povratak na parkete. Doveli su ga jer je tako želio Jason Kidd, trener Bucksa kojemu se oduvijek sviđao način igre ovog 23-godišnjeg playmakera. Njihov najbolji strijelac Brandon Knight je otišao u Phoenix i MCW mora popuniti rupu nastalu na poziciji jedinice.

Želim donijeti uzbuđenje i dobar stav. Želim davati loptu na prava mjesta i obavljati male stvari potrebne za pobjeđivanje,“ zaključio je Carter-Williams.

Latest Posts

NE PROPUSTITE