Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Carter-Williams o Bucksima: Ovdje je drugačija atmosfera

Michael Carter-Williams se od prošlog tjedna nalazi u novom okruženju. Došao je u Milwaukee, momčad koja se nalazi u utrci za doigravanje i kojoj je cilj pobjeđivati odmah. Za razliku od Philadelphije, iz koje je došao, gdje očigledno borba za pobjedama trenutačno nije na prvom mjestu. Nakon svoje prve sezone osvojio je i nagradu za novaka godine, ali u takvom okruženju je teško napredovati.

Iako još nije zaigrao na parketu za novu momčad zbog ozljede, već primjećuje po čemu se ove dvije momčadi razlikuju.

Drugačije je,“ rekao je. „Momčadi su u različitim stadijima. Philly se nalazi u rebuildingu i pokušava to učiniti na drugačiji način. Ovdje se nalazi nekoliko afirmiranih igrača. Milwaukee je playoff momčad i ja sam ovdje samo da pokušam pomoći.“

Volim biti ovdje. Suigrači imaju sjajan stav jer ganjaju doigravanje. Drugačija je atmosfera. Momci su stvarno sjajni.“

Millwakuee jedva čeka njegov povratak na parkete. Doveli su ga jer je tako želio Jason Kidd, trener Bucksa kojemu se oduvijek sviđao način igre ovog 23-godišnjeg playmakera. Njihov najbolji strijelac Brandon Knight je otišao u Phoenix i MCW mora popuniti rupu nastalu na poziciji jedinice.

Želim donijeti uzbuđenje i dobar stav. Želim davati loptu na prava mjesta i obavljati male stvari potrebne za pobjeđivanje,“ zaključio je Carter-Williams.

Latest Posts

NE PROPUSTITE