Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Casspi potpisao za Golden State

Aktualni NBA prvaci, Golden State Warriorsi, pojačali su svoje redove iskusnim Izraelskim reprezentativcem, Omrijem Casspijem.Casspi je nedavno napunio 29 godina, ima osam godina NBA staža, a Warriorsi će mu biti šesti klub na američkom tlu.

Svoje najbolje partije pružao je u dresu Sacramento Kingsa, za koje je nastupao u dva navrata, dok je prošle godine igrao za Minnesota Timberwolvese, New Orleans Pelicanse (samo jedan susret) i ranije spomenuti Sacramento.
Visok je 206 centimetara, pokriva obje krilne pozicije i vrlo je zahvalan igrač koji kroz karijeru pogađa trice sa 36,7% uspješnosti.

Još jedna dobra vijest za ljubitelje Golden Statea je činjenica da Izraelac neće biti preveliki teret za njihovu platnu listu (potpisao za veteranski minimum) te im tako ostaje mjesta za još jednog igrača na midlevel ugovoru.

Jako dobar potez za obje strane – Warriorsi su u Izraelcu dobili još jednog sjajnog tricaša za male novce, dok će Casspi po prvi puta u karijeri imati priliku osjetiti čari doigravanja i, gotovo sigurno, borbe za naslov.

Latest Posts

NE PROPUSTITE