Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Casspi želi van iz Sacramenta

23-godišnje krilo Sacramento Kingsa, Omri Casspi želi napustiti svoju ekipu. Casspi, kako je naveo u kolumni za jedan izraelski list, nezadovoljan je svojim statusom u ovoj momèadi i želi otiæi u ekipu koja æe ga uistinu cijeniti.

“Teško mi pada to što sjedim na klupi i treneru nisam u planovima za skoru buduænost. Ne igranje meni najdražeg sporta ne podnosim najbolje”, ne baš veselim tonom obratio se ovaj mladi Izraelac. Oèigledno je da je nezadovoljan minutažom u posljednjim utakmicama jer je odigrao samo 27 minuta u posljednjih sedam susreta Sacramenta.

“Situacija u klubu nije kao što je bila prije. Trener Westphal je krenuo eksperimentirati i oèigledno je da više nisam u njegovim planovima. Imamo još šest utakmica do kraja sezone, i iako nije baš da brojim sekunde do kraja, oèito je da æu nakon sezone morati donijeti neke važne odluke”, nadodao je Casspi.

Casspi je siguran da æe biti tražena roba nakon odlaska iz Sacramenta i nada se da æe uskoro zaigrati u nekoj ekipi koja æe više cijeniti njegove kvalitete. “Oèito je da trenutna situacija nije dobra. Imam dobre odnose s igraèima i osobljem Kingsa, nadam se da æe shvatiti moje želje i omoguæiti mi da odem u ekipu u kojoj æu igrati”, za kraj je napisao Casspi.

Inaèe, Casspi je ove sezone zaigrao na 69 utakmica te je prosjeèno bilježio 8,8 poena i 4,4 skoka po utakmici, što je nešto lošije od njegove prošle, rookie sezone kada je imao slièan skakaèki uèinak po utakmici, ali je zabijao više poena, 10,3 po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE