Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cauley-Stein želi napustiti Kingse

Sacramento Kingsi su ove sezone ostvarili svoju najuspješniju sezonu u zadnjem desetljeću, ali bi uskoro mogli  ostati bez startnog centra.

Willie Cauley-Stein odigrao je ključnu ulogu u uspjehu Kraljeva, ali je očito spreman pronaći novi dom, umjesto da se “zaglavi” u rotaciji centara Sacramenta.

“Doista mislim da je Willieju potreban novi početak”, rekao je agent Cauley-Steina, Roger Montgomery Jasonu Andersonu iz The Sacramento Beeja. “Na temelju toga kako su se stvari odvijale u Sacramentu, mislim da je vrijeme da Willie krene dalje i mi bismo stvarno voljeli da on nastavi dalje.”

Cauley-Stein je igrao za tri različita trenera od kada ga je Sacramento izabrao šestim pickom 2015. godine. Nakon što je postao ograničeni slobodni agent, Montgomery je izrazio nadu da će njegov klijent imati priliku za stabilniju situaciju s obzirom na neizvjesnost koja okružuje njegovu ulogu u Sacramentu.

“Nadali smo se da će se stvari mijenjati tijekom godina, a da će Willie će imati priliku produbiti svoju igru, da se roster i treneri neće tako brzo mijenjati, no to se nije dogodilo, kazao je Montgomery. “Nadam se da Kingsi neće Willieju dati svoju ponudu, tako da Willie može biti neograničeni slobodni agent.”

25-godišnjak je u prosjeku imao brojke od 11,9 poena, 8,4 skokova i 1,2 ukradene lopte u 81 utakmici prošle sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE