Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cavaliersi i Bullsi zainteresirani za Perkinsa

Vjerojatno vama, štovani čitaoče nakon ovog naslova više apsolutno ništa nije jasno. Kendrick Perkins je razmijenjen iz Thundera u Jazzere (nakon nikad čudnijeg kraja prijelaznog roka), a potom se Bullsi i Cavsi interesiraju za usluge Perka.

Pokušat ćemo vam u kratkim crtama pojasniti što se događa. Utah pokušava otkupiti Perkinsov ugovor i učiniti ga slobodnim igračem. Pošto on nije više toliko dominantan u ligi te ga se može koristiti jedino u obrambenom dijelu, momčadi koje bi ga željele vidjeti u svojim redovima su one kojima treba popuna reketa i(li) veteranska prisutnost u svlačionici. Najčešće su to kandidati za naslov ili oni koji to silno žele biti (čitaj: Bullsi i Cavsi).

Ništa manje važna nije ni njegova želja gdje hoće nastaviti karijeru. Ako je vjerovati Adrianu Wojnarowskom prva želja su mu bili Mavericksi ali nakon njihovog potpisivanja Amarea Stoudemirea male su šanse da se to ostvari. Druga mogućnost su Clippersi koje trenira Doc Rivers i sigurno je da je to jedna od mogućih opcija.

Ipak na kraju najlogičnija rješenja su Cavsi i Bullsi. Prvima je potreban jedan pravi fighter koji može svakoga izgurati iz reketa i držati mir u svlačionici. Drugoj ekipi je svaki korisni centar dobro došao jer Noah je sve više ozlijeđen a prave zamjene nema i bilo bi zanimljivo gledati Big Perka kako igra 40 minuta i ‘pridonosi’ napadu Thibodeauove momčadi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE