Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cavaliersi i Rocketsi stigli do izjednačenja

Noćas su odigrane dvije utakmice druge runde NBA doigravanja. Više razloga za slavlje u obje utakmice imali su domaćini.

Cleveland Cavaliersi razbili su Chicago Bullse u drugoj utakmici polufinala Istočne konferencije i tako im uzvratili za poraz u prvoj. Kroz cijelu utakmicu domaćini su dominirali i na kraju slavili 106:91. LeBron James vratio je headband a samim time i staru dobru formu kakve nije bilo u prvoj utakmici. James je postigao 33 poena za 34 minute igre, imao je još 8 skokova i 5 asistencija. Pored njega istaknuli su se Kyrie Irving s 21 poenom, te James Jones koji je imao 17 i Iman Shumpert koji je dodao 15. Kod Bullsa, Derrick Rose postigao je 14 koševa, a Jimmy Butler 18. Sljedeća utakmica ovih protivnika igra se u petak, a serija seli u Chicago.

I Houston Rocketsi osvetili su se Clippersima za poraz u prvoj utakmici i tako se vratili u seriju premda opet puno teže od očekivanog. Momčad iz Los Angelesa opet je bila bez Chrisa Paula ali do zadnjih sekunda bili su u mogućnosti ukrasti i drugu utakmicu ali na koncu Rocketsi su našli načina kako pobijediti. Rezultat je bio 115:109. James Harden predvodio je Houston s 32 poena, 3 skoka i 7 asistencija, a pomoć je imao u Dwightu Howardu koji je ubacio 24 uz 16 skokova, 3 asistencije i 4 blokade. U odsustvu Paula Clipperse je opet predvodio Blake Griffin koji je odigrao 41 minutu, postigao 34 koša te imao 15 skokova i 4 dodavanja. Jamal Crawford ubacio je 19, DeAndre Jordan 16 poena u porazu Clippersa. I ova serija se nastavlja u petak u Los Angelesu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE