Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cavaliersi, Netsi i Celticsi razmijenili igrače

Cleveland Cavaliersi će poslati Jarretta Jacka Brooklyn Netsima kao dio dogovora između tri ekipe s Boston Celticsima kako bi stvorili salary cap mjesta za LeBron Jamesa.

Brooklyn Netsi će uz Jacka dobiti i Sergeya Karaseva iz Cavaliersa, a Boston će potpisati s igračem Brooklyna Marcusom Thortonom i igračem Clevelanda Tylerom Zellerom, te će dobiti pick iz prve runde za draft 2016. od Clevelanda.

Cleveland za uzvrat neće dovesti igrače nego će osloboditi potreban prostor pod salary capom te sada mogu, i sigurno hoće, ponuditi LeBronu maksimalan ugovor.

Jarrett Jack bi trebao zarađivati oko 6,3 milijuna, Zeller 1,7 milijuna a Karasev 1,5 milijuna dolara godišnje, te Cavaliersima oslobađa 21,7 milijuna dolara prostora.

Cleveland i Brooklyn su već dogovarali oko prelaska Jacka u Netse kao zamjena za Shauna Livingstona koji je potpisao za Golden State Warriorse. Izvori govore kako su se Netsi zanimali i za Karaseva na draftu 2013. no izabrali su Masona Plumleeja kao 22. pick, dok je Karasev bio 19. pick.

Karasev bi tako dao Netsima još jedno mlado krilo uz Bojana Bogdanovića koji je pristao na trogodišnji ugovor, a trebao bi ga potpisati u narednim danima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE