Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cavaliersi otpustili Davida Blatta, novi trener Tyronn Lue

Iznenađujuće vijesti stižu nam iz Clevelanda gdje su čelnici Cavaliersa otpustili trenera Davida Blatta nakon sezone i pol koliko je proveo na klupi kluba iz Ohija.

Blatt je u prvoj sezoni treniranja Cavse odveo do NBA finala gdje su ih s 4-2 u pobjedama svladali Warriorsi, dok je u ovoj sezoni ostvario omjer 30-11 te se Cavsi nalaze na prvom mjestu konferencije Istok. Međutim, GM franšize David Griffin ne vidi budućnost i pobjedničku kulturu s Blattom na kormilu: ”Nekada možete pobjeđivati utakmice u regularnoj sezoni i biti gori nego prije. Puno vremena provodim u našoj svlačionici i znam da postoji nerazumijevanje. Manjka nam duha i povezanosti što ne mogu prihvatiti. Mislim da na polovici sezone još imamo vremena za ispraviti brod. Znam da to zvuči ludo kada smo na omjeru 30-11, ali raspored nam je bio relativno lagan.”

Griffin je još nadodao da ovo nikako nije odluka glavne zvijezde kluba LeBrona Jamesa i da s tim insinuacijama samo štetimo ugledu jednog od najboljih košarkaša današnjice.

Blatta će na klupi naslijediti dosadašnji pomoćni trener, 38-godišnji Tyronn Lue koji je navodno već potpisao produženje ugovora na sljedećih nekoliko godina.

Latest Posts

NE PROPUSTITE