Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cavaliersi poraženi od CSKA

Cleveland Cavaliersi su sinoæ poraženi od CSKA Moskve rezultatom 90-87. Pritom je bitno spomenuti da su Cavsi igrali bez èetvorice najbitnijih igraèa, Antawna Jamisona, Mo Williamsa, Anthonyja Parkera i Andersona Varejaa.

Najbolji pojedinci kod CSKA su bili Ramunas Šiškauskas sa 22 koša, i Jamont Gordon sa 19 koševa. Najbolji pojedinac Cavsa je bio Ryan Hollins, sa 17 koševa. Utakmica je odluèena tek u zadnjim sekundama. Hollins je pogodio dva slobodna bacanja za smanjenje vodstva CSKA na jedan koš razlike. Zatim je faulirani Šiškauskas pogodio dva slobodna bacanja, i CSKA je imala 90-87, što je i bio konaèni rezultat jer je Gibson promašio šut za produžetak.

Izostanak naših najboljih igraèa ne smije biti izgovor. U svakom trenutku moramo imati petorku koja je spremna izaæi na teren i igrati košarku. Odigrali smo jako slabo jer smo bili nespremni, a to je CSKA kaznio i pobijedio nas.“, rekao je Byron Scott, novi trener Cavaliersa, koji se traže nakon odlaska njihovog najboljeg igraèa u povijesti, LeBrona Jamesa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE