Saturday, September 23, 2023

ZADNJE OBJAVE

Cavaliersi pronašli novog GM-a

Koby Altman novi je generalni menadžer Cleveland Cavaliersa. Kobyja već na početku čeka jako težak posao. Kyrie Irving zatražio je trade, a LeBronu Jamesu ističe ugovor.

Otkako je vlasnik Cavsa Dan Gilbert otpustio GM-a Davida Griffina, Altman je preuzeo zamjenski njegovu poziciju. No, sada je on GM i predvodi ovu organizaciju. Prvo treba pronaći novu momčad za Irvinga i nekako isposlovati što bolji trade za Cavse ili pokušati nekako zadržati Irvinga i LeBrona Jamesa i pokušati s njima ponovno doći do novog naslova. Osim toga za razliku od Carmela Anthonyja, Irving nema no-trade klauzulu pa mogu pregovarati s bilo kojom momčadi.

Altman je dobio u ruke organizaciju koja ima problema s prostorom na salary capu, kao i probleme s porezom. Trebaju i pronaći bolje igrači za klupe, ostali su im veterani koji se baš ne mogu boriti s Golden State Warriorsima, a teško će se boriti i s Boston Celticsima. On treba pronaći zamjene za Kyle Korvera (35 godina), Jose Calderona (36), Richard Jeffersona (37), ali najveći problem je što su oni svi potpisali nove ugovore.

Čeka ga jako, jako težak posao, pitanje je hoće li moći dugo izdržati na mjestu GM-a.

Latest Posts

NE PROPUSTITE