Thursday, May 9, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cavaliersi svladali Warriorse u fantastičnoj utakmici, nepogrešivi Aldridge zatrpao Bullse

Na Božićni dan odigrano je pet NBA utakmica. Imali smo nekoliko zanimljivih susreta, a najuzbudljivije je bilo u Clevelandu gdje su Cavsi uspjeli pobijediti Warriorse, zahvaljujući fantastičnom šutu Irvinga preko Thompsona. Celticsi su pobijedili Knickse u New Yorku, Spursi kod kuće su lagano riješili Bullse, a Lakersi su pobijedili Clipperse koji su bili bez svojih glavnih igrača.

New York Knicks – Boston Celtics 114:119

Nakon dvije pobjede zaredom Knicksi su doživjeli poraz, protiv rivala s istočne obale Boston Celticsa. Isaiah Thomas upisao je u pobjedi 27 poena, četiri dodavanja, tri skoka. Al Horford je imao 15 poena, sedam skokova, pet dodavanja, tri ukradene i dvije blokade. Kod Knicksa Carmelo Anthony imao je 29 poena, sedam skokova i dva dodavanja. Derrick Rose je upisao 25 poena, pet skokova i tri dodavanja, a Kristaps Porzingis je imao double-double, 22 poena, 12 skokova, četiri blokade i dvije ukradene.

Cleveland Cavaliers – Golden State Warriors 109:108

Cavsi su odigrali odličnu posljednju četvrtinu i uspjeli su obraniti domaći teren i doći do pobjede nad Warriorsima. Kyrie Irving pogodio je šut deseti sekundi preko Klaya Thompsona za pobjedu. Irving je imao 25 poena, deset dodavanja, sedam ukradenih i šest skokova. LeBron James je upisao 31 poen, 13 skokova, četiri dodavanja i dvije ukradene. Kevin Love je ubacio 20 poena, šest skokova i tri dodavanja. Kod Warriorsa najbolji je bio Kevin Durant s 36 poena, 15 skokova i tri dodavanja. Klay Thompson je imao 24 poena, dva skoka. Stephen Curry je imao lošu večer, upisao je samo 15 poena, i po tri skoka, dodavanja i ukradene.

San Antonio Spurs – Chicago Bulls 119:100

Druga pobjeda zaredom Spursa, sedma u zadnjih osam utakmica. Jako raspoložen je bio LaMarcus Aldridge koji je upisao 33 poena, devet skokova. Kawhi Leonard je imao double-double, ubacio je 25 poena, deset skokova, četiri dodavanja i tri ukradene. Kod Bullsa najbolji je bio Dwyane Wade s 24 poena, šest dodavanja i tri skoka. Jimmy Butler je imao 19 poena, pet skokova i tri dodavanja.

Oklahoma City Thunder – Minnesota Timberwolves 112:100

Briljantna utakmica Russella Westbrooka koji je predvodio svoje Thundere do treće pobjede zaredom. Imao je 31 poen, 15 dodavanja, sedam skokova. Steven Adams je upisao 22 poena, šest skokova i dvije ukradene. Enes Kanter je ubacio 20 poena, četiri skoka, četiri dodavanja. Kod Minnesote koja je upisala 21 poraz u sezoni najbolji je bio Karl-Anthony Towns s 26 poena, osam skokova. Andrew Wiggins je imao 23 poena, tri skoka, dva dodavanja i dvije ukradene.

Los Angeles Lakers – Los Angeles Clippers 111:102

Lakersi su uspjeli doći do pobjede nad Clippersima koji su igrali bez Chrisa Paula i Blakea Griffina. Lakersi su u ovoj utakmici imali čak sedmoricu igrača koji su postigli preko deset poena. Nick Young je imao 19 poena, dva skoka i dva dodavanja. Luol Deng je upisao 13 poena, 12 skokova, dva dodavanja, dvije ukradene i dvije blokade. Ivica Zubac nije nastupao u ovom susretu. Kod Clippersa najbolji je bio J.J. Redick s 22 poena, tri dodavanja i dva skoka. Jamal Crawford je također upisao 22 poena i tri dodavanja. Ovo je Clippersima drugi poraz zaredom i deseti u sezoni.

Latest Posts

NE PROPUSTITE