Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cavaliersi zainteresirani za Koufosa

Prema pisanju američkih portala, Cleveland Cavaliersi su bacili oko na visokog igrača Memphis Grizzliesa Kostasa Koufosa. U želji da pojačaju skromnu rotaciju na visokim pozicijama Cavsi će morati razmisliti o razmjeni Diona Waitersa. Ukoliko će se uključivati na tržište vrlo je vjerojatno kako će baš 22-godišnji bek-šuter biti taj koji će napustiti Ohio.

Koufos je nezaštitćeni slobodni igrač sljedećeg ljeta. U ligi gdje je svaki kvalitetan visoki igrač zlata vrijedan, očito je zašto Grk i njegov tim smatraju kako zavređuje više od 14 minuta po utakmici koliko igra u Memphisu gdje je rezerva Marcu Gasolu, ponajboljem igraču lige ove godine. Prosječno ima 4 koša i 4 skoka. U najboljoj NBA sezoni u karijeru u Denveru je imao 8 koševa, 7 skokova i nešto više od blokade po susretu u 22.4 minute u prosjeku.

Kratka rotacija je zasad najveći problem Cavsa, trojka JamesLoveIrving moraju igrati previše minuta u regularnoj sezoni, a u rotaciju je uključeno tek 8 ili 9 igrača. Jednim visokim Cavsi bi pojačali unutarnju liniju, a imaju više nego dovoljno napadačkih oružja da nadomjeste Waitersov napadački učinak gdje je on najkorisniji.

Latest Posts

NE PROPUSTITE