Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cavsi bolji od Knicksa, derbi Zapada pripao Warriorsima

Sinoć je odigrano deset utakmica, pet utakmica odnijeli su gosti dok su domaćini pobijedili u ostalih pet. Warriorsi su uspjeli nadigrati Clipperse, Bojan Bogdanović je odigrao odličnu utakmicu u pobjedi Netsa, a Cavaliersi su se poigrali s Knicksima u New Yorku. Hawksi su prekinuli niz od sedam poraza zaredom.

Charlotte Hornets – Detroit Pistons 87:77

Hornetsi su došli do druge pobjede zaredom, 13. u sezoni. Najbolji u njihovim redovima je bio Kemba Walker s 25 poena, tri skoka, četiri dodavanja i dvije ukradene. Nicolas Batum je imao 14 poena i 15 skokova i tri dodavanja. Kod Pistonsa najistaknutiji je bio Andre Drummond s 26 poena, 20 skokova i dvije blokade.

Orlando Magic – Boston Celtics 87:117

Celticsi su igrali bez svog najboljeg igrača Isaiaha Thomasa, ali to ih nije spriječilo da na impresivan način dođu do 13. pobjede. Avery Bradley je imao 23 poena, četiri skoka i tri dodavanja. Jae Crowder je imao 17 poena i deset skokova, a Al Horford je ubacio 10 poena, osam dodavanja, šest skokova i dvije blokade. Čak sedmorica igrača su imali dvoznamenkaste brojke. Kod Magica najbolji je bio Evan Fournier s 14 poena, pet dodavanja i tri skoka. Mario Hezonja i Damjan Rudež su igrali po pet minuta. Hezonja je imao dva poena.

Atlanta Hawks – Miami Heat 103:95

Nakon sedam poraza zaredom Hawksi su uspjeli do pobjede. Predvodio ih je Dwight Howard s 23 poena, 17 skokova, četiri dodavanja i dvije blokade. Paul Millsap je imao 21 poena, devet skokova, četiri ukradene, tri blokade i dva dodavanja. Kod gostiju najbolji je bio Tyler Johnson s 27 poena i pet dodavanja. Goran Dragić je imao 21 poen i četiri dodavanja.

Brooklyn Nets – Denver Nuggets 116:111

Netsi su prekinuli niz od tri poraza zaredom. Bojan Bogdanović je imao jako dobru večer. Upisao je 19 poena, šut 8-11, i tri dodavanja. Pogodio je i dva ključna slobodna bacanja pred kraj utakmice. Još pet igrača Netsa je imalo dvoznamenkaste brojke. Brook Lopez je imao 24 poena, osam skokova, četiri dodavanja i dvije blokade. Trevor Booker je imao 15 poena, 12 skokova i pet dodavanja. Kod gostiju najbolji je bio Wilson Chandler s 27 poena i 15 skokova. Nikola Jokić je imao 14 poena, 11 skokova i tri dodavanja.

Milwaukee Bucks – Portland Trail Blazers 115:107

Portland je nakon tri poraza doživio poraz, dok je ekipa Bucksa upisala petu pobjedu zadnjih šest utakmica. Najbolji kod domaćina je bio Giannis Antetokounmpo sa 17 poena, 12 skokova, 11 dodavanja, četiri blokade i dvije ukradene. Jabari Parker je imao 27 poena. Kod Blazersa najbolji je bio Damian Lillard s 30 poena, sedam skokova i šest dodavanja. C.J. McCollum je imao 23 poena i pet dodavanja.

Houston Rockets – Los Angeles Lakers 134:95

Lakersi su upisali četvrti poraz zaredom, dok su Rocketsi došli do četvrte pobjede zaredom. James Harden je predvodio ekipu s 25 poena, osam dodavanja, šest skokova i četiri ukradene. Eric Gordon je imao dobar učinak s klupe, 26 poena i četiri skoka. Kod Lakersa najbolji je bio Julius Randle s 21 poenom i deset skokova. Louis Williams je imao 24 poena i tri ukradene.

New York Knicks – Cleveland Cavaliers 94:126

Cavaliersi su prekinuli niz New Yorka od četiri pobjede zaredom. LeBron James je imao 25 poena, sedam dodavanja, šest skokova i dvije blokade. Kevin Love je upisao 21 poena, četiri skoka, dva dodavanja i dvije ukradene. Kyrie Irving je imao 28 poena i šest skokova. Kod gostiju najbolji je bio Brandon Jennings sa 16 poena, četiri skoka i tri dodavanja.

Dallas Mavericks – Sacramento Kings 89:120

Mavsi nastavljaju s očajnim igrama. Kod kuće su ih sinoć porazili Kingsi. Najbolji gostujući igrač je bio DeMarcus Cousins s 24 poena, 14 skokova, sedam dodavanja i tri blokade. Rudy Gay je imao 19 poena, četiri dodavanja i četiri ukradene. Najbolji kod Dallasa je bio Deron Williams s 20 poena, šest dodavanja i dva skoka.

Phoenix Suns – Indiana Pacers 94:109

Pacersi se muče ove sezone da pronađu svoju igru. Sinoć su uspjeli doći do pobjede i omjera .500. Najbolji je bio Paul George s 25 poena, 13 skokova i tri ukradene. Jeff Teague je imao 19 poena, 11 dodavanja, pet skokova i dvije ukradene. Dragan Bender je odigrao za Sunse 11 minuta, ali bez koša. Eric Bledsoe je imao 15 poena, četiri dodavanja, tri skoka i tri ukradene. Devin Booker je upisao 13 poena, pet dodavanja i četiri skoka.

Los Angeles Clippers – Golden State Warriors 98:115

Derbi večeri odigrali su Warriorsi i Clippersi u Los Angelesu. Warriorsi uspjeli fantastičnom prvom četvrtinom (37:19), kontrolirati cijeli susret i doći do treće pobjede zaredom. Najbolji je bio Klay Thompson s 24 poena, četiri skoka i tri dodavanja. Draymond Green je imao 22 poena, pet skokova i četiri dodavanja i dvije ukradene. Stephen Curry je imao 19 poena, sedam ukradenih, šest dodavanja i četiri skoka. Kod Clippersa najbolji je bio Jamal Crawford s 21 poenom i četiri dodavanja. Chris Paul je upisao 15 poena, šest skokova i pet dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE