Thursday, August 11, 2022

ZADNJE OBJAVE

Cavsi puštaju Žižića, na ljeto postaje slobodan igrač

Ante Žižić vrlo vjerojatno neće ostati u Cleveland Cavaliersima i sljedeće sezone. Prema tvrdnjama ESPN-a, Cavsi će ga na ljeto pustiti na tržište kao slobodnog igrača…
Ante Žižić ove sezone nije upisao nijedan nastup u dresu Cleveland Cavaliersa zbog problema s ozljedom stopala, a budućnost u Clevelandu nije mu nimalo svijetla.

Naime prema pisanju ESPN-a, Cavsi su odlučili kako neće iskoristiti opciju posljednje godine ugovora kod Žižića za što bi dobio oko 3.8 milijuna dolara već će ga pustiti na tržište neograničenih slobodnih igrača.

- Advertisement -

Ista sudbina snašla je prije dvije sezone Marija Hezonju u Orlandu te prošle sezone Dragana Bendera u Phoenixu. Hezonja se uspio probiti i izboriti za ugovor u Knicksima pa Blazersima gdje čak i ima status dok je Bender pronašao novi angažman u Milwaukeeju gdje još uvijek nije dobio minutažu.

Žižić je 2017. godine došao u Cleveland u tradeu u kojem je Kyrie Irving završio u Bostonu.

U Cavsima je u dvije sezone prosječno bilježio 6.35 poena uz 4.18 skokova po susretu. Prošla sezona bila mu je bolja i tu je imao prosjek od 7.8 poena i 5.4 skoka po susretu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE