Sunday, September 24, 2023

ZADNJE OBJAVE

Cavsi u novim problemima na poziciji razigravača, otpao i Shumpert

Cleveland Cavaliersi nisu otpočeli sezonu onako kako su zamišljali, nakon 16 utakmica sakupili su sedam poraza, a otežavajuća okolnost je i sve veći nedostatak playmakera.

Prije početka sezone bilo je jasno kako će Cavsi morati pričekati dogledno vrijeme na povratak Isaiaha Thomasa, kojeg su dobili kao dio razmjene za Kyriea Irvinga. Vrlo brzo su zbog ozljede lijevog gležnja ostali i bez Derricka Rosea, čiji oporavak zasada ne ide prema planu, navodi RealGM. Nekadašnji MVP lige dobio je longetu na nozi, a trenutno se zna da ga neće biti dodatna dva do tri tjedna, nakon čega će se njegovo stanje ponovno procijeniti.

Zbog ozljeda dvojice navedenih igrača, ulogu startnog razigravača preuzeo je Iman Shumpert, no i on je pretrpio ozljedu u susretu s LA Clippersima. Stradalo mu je lijevo koljeno, ali bi trebao ponovno biti spreman za tjedan dana, stoji na službenim stranicama lige.

Iako Tyronn Lue na raspolaganju ima još Josea Calderona, vjerojatno ćemo više gledati LeBrona Jamesa na poziciji “jedinice”, a možda čak i Dwyanea Wadea. Također se spominje mogućnost pozivanja Johna Hollanda iz podružnice u razvojnoj G-ligi, kako bi se barem malo rasteretilo glavne igrače.

Latest Posts

NE PROPUSTITE