Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cavsi u punoj spremi kreću u sezonu

U taboru Clevelanda napokon imaju dobre vijesti s ozljedama. Nakon što su finalnu seriju prošle godine igrali jako oslabljeni neigranjem dvojca Kevin LoveKyrie Irving sada će izgleda napokon imati kompletnu ekipu. Osim navedene dvojice igrača, tu je i centarska rotacija Timofey MozgovAnderson Varejao koji se vraćaju od više ili manje ozbiljnih ozljeda.

Za par dana, 29. rujna, počinje trening kamp Cavsa i svi će biti spremni, mada će se oprezno postupati s Loveom i Irvingom. Irving vuče ozljedu koljena, a Love ramena i oni će trenirati i igrati pod određenim limitom da se ozljede ne vrate ili čak pogoršaju. Očekuje se da će prvo Love biti spreman, a on je inače tijekom jednog talk-showa 11. rujna rekao kako je mjesec i pol udaljen od zelenog svjetla za treninge pune snage. Dok je Love poprilično otvoren oko svog oporavka, Irving uskraćuje podatke medijima te do sada uopće nije govorio o tome kada će se vratiti i kada će biti potpuno spreman.

Što se tiče centarske rotacije, oni su navodno potpuno spremni i njihova igra i treninzi neće biti limitirani, mada će obojica biti pod budnim okom medicinskog tima Cavsa. Varejao je počeo da zakucava naslanjajući se na nogu koja ga je “izdala” u prosincu prošle godine i da mu je sve fino zacijelilo, dok je Mozgov propustio Eurobasket te je to masivno ubrzalo proces oporavka što je očigledno urodilo plodom na kraju. Cavsi će na kraju vjerojatno imati kamp koji će imati maksimum od 20 igrača.

Latest Posts

NE PROPUSTITE