Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cavsi umirovljuju Ilgauskasov dres

Kada je Zydrunas Ilgauskas napustio redove Cleveland Cavaliersa da se pridruži svom prijatelju LeBronu Jamesu u Miami Heatu, Cavsi ga nisu etiketirali kao izdajicu. Naprotiv, izvori bliski Cavsima javljaju da æe Big Z dignuti svoj broj 11 pod svodove Quicken Loans Arene kada završi karijeru.

Tako mu Cleveland želi zahvaliti za nezaboravnih 13 godina koliko je Zydrunas proveo u Ohiu. Tijekom tih 13 godina je Ilgauskas nekoliko puta bio vodeæi strijelac i skakaè, a i dvaput je sudjelovao na All-Star utakmici. Nažalost, nijednom nije uspio donijeti naslov Cavsima, mada je za to imao mnogo prilika otkad je u ekipu došao LeBron. Najveæi doseg u Cavsima otada bilo je finale 2007. u kojem su pometeni od strane San Antonio Spursa. Prošlo je ljeto odluèio napustiti brod koji tone i pridružio se Heatu koji je ovo ljeto izgubio finale od Mavericksa.

No, bez obzira na neosvojenu titulu, neosporno je da je Ilgauskas miljenik publike u Clevelandu, a da mu žele umiroviti broj kaže zanimljiva èinjenica da su odbili zahtjev ovogodišnjeg prvog picka Kyriea Irvinga da uzme broj 11, kako bi se on umirovio sa Ilgauskasom. Kyrie æe zato vjerojatno uzeti broj 2.

Latest Posts

NE PROPUSTITE