Saturday, June 3, 2023

ZADNJE OBJAVE

Cedevita odlazi iz Zagreba?

S obzirom da je Petrol Olimpija ispala iz ABA lige nagađa se da bi Cedevita ušla u klub i uz zajednička financijska sredstva od par milijuna eura stvorila bi se vrlo respektabilna momčad u regiji. Klub bi se zvao Olimpija Cedevita

Zadnjih godina najtrofejniji hrvatski košarkaški klub Cedevita seli iz Zagreba u susjedstvo, Ljubljanu ili Sarajevo. Naravno službene potvrde još nema, ali već duže se glasno šaputa o toj mogućnosti. Čelnik Cedevite Emil Tedeschi očito nije zadovoljan sa statusom u gradu Zagrebu. Svih ovih godina prava podrška je izostala, problema je mnogo, gledatelja i pravih navijača na utakmicama gotovo da i nema.

Očito se o odlasku iz Zagreba razmišljalo i prije, a čini se ova sezona u kojoj su se kao na traci mijenjali igrači, ljudi iz Uprave, pa i trener, samo je ubrzala odluku o odlasku. S obzirom da je Petrol Olimpija ispala iz ABA lige nagađa se da bi Cedevita ušla u klub i uz zajednička financijska sredstva od par milijuna eura stvorila bi se vrlo respektabilna momčad u regiji. Klub bi se svakako natjecao u ABA ligi i vjerojatno Eurokupu pod nazivom Olimpija Cedevita.   Proteklih sezona posjećenost utakmica Petrol Olimpije je vrlo slaba i postoji nada da bi se to promijenilo s obzirom na proračun i ambicije novog ili ujedinjenog kluba.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE