Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Čelnici NBA lige: “Philadelphia će pokušati dovesti LeBrona”

LeBronu Jamesu, najdominantnijem košarkašu današnjice, idućeg ljeta ističe ugovor s Cleveland Cavaliersima. Iako LeBron nije dao nikakve naznake o nastavku svoje karijere, predviđa se da će potražiti novu momčad.

Tako se King James naveliko povezivao s LA Lakersima, a sada se pojavila nova glasina o njegovoj mogućoj destinaciji. Kako navodi USA Today, vodeći ljudi NBA lige uvjereni su kako će Philadelphia 76ersi spremiti ugovor za jednog od najboljih igrača u povijesti. Ekipa našeg Darija Šarića jedna je od onih koja na raspolaganju ima veliki dio salary capa te mu bez problema može ponuditi maksimalni ugovor.

James bi mogao biti vrlo zainteresiran za prelazak u 76erse, ne samo zbog prilike da igra u perspektivnoj ekipi predvođenoj mladim zvijezdama Simmonsom Embiidom, već i zbog činjenice da bi ostao u Istočnoj konferenciji, gdje je konkurencija puno slabija nego na Zapadu.

“Cijela organizacija 76ersa je napravila odličan posao s trenerom Brettom Brownom. Vjerovali su u njegov sistem i njegovu viziju momčadi te su mu dali vremena da to i ostvari”, rekao je James prije utakmice protiv Philadelphije.

Phila bi itekako imala koristi od ovakvog scenarija. Osim što bi vrlo vjerojatno bili pri samom vrhu Istoka, James bi bio idealan mentor mladom Benu Simmonsu, koji je odmah po dolasku u ligu zaradio usporedbe s četverostrukim MVP-jem.

Latest Posts

NE PROPUSTITE