Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Čelnici Pelicansa žele napredak u igri, Gentryju prijeti otkaz

Budućnost Alvina Gentryja kao glavnog trenera New Orleans Pelicansa pod velikim je upitnikom.

Naime, uprava očekuje trenutno poboljšanje igre i rezultata te namjerava otpustiti Gentryja u slučaju da situacija kroz nekoliko tjedana ne krene na bolje.

Gentry je u New Orleans stigao 2015. godine, nakon što je obnašao ulogu pomoćnog trenera Steveu Kerru u šampionskim Golden State Warriorsima iz 2015. godine.

Navodno ni Dell Demps, generalni menadžer Pelicansa, neće „proći lišo“, usprkos dovođenju DeMarcusa Cousinsa, jedne od najvećih NBA zvijezda iz Sacramento Kingsa, u jednom od napetijih trade deadlinea proteklih godina.

Od dolaska Cousinsa, klub iz Louisiane je na omjeru 4-7, čime uprava očito nije zadovoljna.

Trenutno se nalaze na 12. mjestu Zapadne konferencije s omjerom 28-41 te će jako teško uhvatiti doigravanje s obzirom na činjenicu da 8. Denver Nuggetsi imaju čak pet pobjeda više te da je do kraja regularnog dijela ostalo tek nešto više od deset susreta.

Uparivanjem Cousina i Anthonyja Davisa pod košem, Pelicansi su htjeli „instant“ uspjeh, no očito je potreban dugačak period privikavanja svlačionice na novu veliku zvijezdu, kao i obrnuto. Od početka sezone, kemije u momčadi nema ni u tragovima, a glavom će očito, kako i to obično biva, platiti – trener.

Latest Posts

NE PROPUSTITE