Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Celticsi i Clippersi razgovarali oko Blakea Griffina

Trade deadline se bliži i ekipe pokušavaju napraviti zadnje preinake prije nastavka sezone. Baš zbog toga smo ovih dana pretrpani trade glasinama, a glavni akteri su večinom Boston Celticsi zbog ogromnog broja pickova koje posjeduju.

Ako pogledamo u zadnjih par sezona, Blake Griffin je vjerojatno najspominjanije „veliko“ ime trade glasina. Zbog toga se ove godine jednostavno morao pojaviti trač o Griffinu u Celticsima.

Celticsi su pričali s Clippersima oko Blakea Griffina zadnjih tjedana, prema nekoliko liginih izvora, ali dogovor nije vjerojatan. Griffin će biti free agent ovog ljeta, a Boston će vjerojatno trebati službenu dozvolu da razgovara s njim o njegovoj budućnosti – koncesija kojom je Minnesota dala pravo Clevelandu da razgovaraju s Kevinom Loveom prije tradea. Clippersi će zahtijevati premiju, počevši s Jaeom Crowderom i jednim od Avery Bradley/Marcus Smart dua, plus pickovi, prema liginim izvorima“, napisao je ESPN-ov Zach Lowe.

Celticsi bi konačno dobili zvijezdu kakvu navijači priželjkuju, ali i šansu da pomrse račune braniteljima naslova koji ove sezone imaju dosta problema s ozljedama. Griffin bi unio novu napadačku dimenziju u igru Kelta te bi skinuo dio tereta s Isaiaha Thomasa. Također, vjerojatno bi bitno popravio obrambeni skok u kojem su predzadnji u ligi.

S druge strane, Clippersi bi konačno završili priču o Chrisu Paulu, DeAndreu Jordanu i Griffinu kao potencijalnim osvajačima naslova. Osim toga, u Crowderu bi napokon dobili kvalitetno nisko krilo za kojim tragaju već godinama.

Iako je trade okarakteriziran kao vrlo ne vjerojatan, valja se samo sjetiti DeMarcusa Cousinsa. Jer znate onu: „svatko ima svoju cijenu“.

Latest Posts

NE PROPUSTITE