Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Celticsi i dalje zainteresirani za Lovea

Uprava Cleveland Cavaliersa sredinom je prošlog mjeseca, u posljednjim danima prijelaznog roka, u izlog stavila svog krilnog centra Kevina Lovea.

No, razlog zbog kojeg su to učinili nije taj da ga se žele riješiti, već su htjeli vidjeti što bi za njega mogli dobiti te koja je njegova tržišna vrijednost. Cavaliersi ipak žele dočekati ovogodišnje doigravanje u trenutnom sastavu i vidjeti koliko u njemu može napraviti trojac Love – Kyrie Irving LeBron James, s obzirom na to da su zbog ozljeda u prošlogodišnjem NBA finalu ostali samo na Jamesu.

Prvi se “na udicu” zakačio generalni menadžer Boston Celticsa, Danny Ainge, kojemu bi se jedan takav igrač kao što je Love savršeno uklopio u ekipu kojoj na rosteru ipak fali jedna velika zvijezda. Kelti imaju roster napunjen solidnim igračima s dobrim trade vrijednostima i mnoštvo izbora na draftu, no to ipak nije nešto što bi moglo zadovoljiti apetite Cavaliersa.

Love je došao u Cleveland na ljeto 2014. godine iz Minnesota Timberwolvesa, u razmjeni u kojoj su uz njih sudjelovali još i Philadelphia 76ersi. Glavna imena te razmjene bili su on i prvi izbor drafta te godine, Andrew Wiggins. Iako se nakon dvije godine ta odluka može smatrati promašajem, Cavaliersi su odmah htjeli napraviti rezultat te se ipak odlučili dati jednog od najtalentiranijih igrača posljednjih nekoliko godina za, ipak u tom trenutku potrebnijeg im Lovea.

Ostaje nam vidjeti što ove godine Cavaliersi mogu u doigravanju, ali gotovo sigurno će, ako opet ostanu bez prstena, morati nešto promijeniti, a čini se da će Love biti prvi kojemu će tražiti zamjenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE