Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Celticsi i Warriorsi žele zadržati svoje zvijezde

Boston Celticsi žele u svojoj momčadi zadržati jednog od najboljih razigravača današnjice Rajona Ronda. Izjave predsjednika Wyca Grousbecka i generalnog menadžera kluba Dannya Aingea to potvrđuju: „Moj cilj je zadržati Ronda ovdje, mislim da to svi želimo, i iskreno mislim da bi trebao govoriti u svoje ime. Mislim da on želi ostati. Vidjet ćemo kako će se sezona i pregovori odvijati ali on je ponosan što je dio momčadi i što je osvojio prsten koji je i zaslužio“, izjavio je Grousbeck.

185 centimetara visokom razigravaču na kraju ove sezone ističe aktualni ugovor i zbog toga se dosta priča o razmjenama sa drugim momčadima, zadnja glasina je bila o mogućem tradeu u Oklahoma City Thunder. Ainge je priznao da mu se Rondo povjerio kako želi ostati u Bostonu, i da uživa igrati sa svojim suigračima. Generalni menadžer je rekao kako su očekivanja čelnih ljudi kluba da on ostane u klubu i potpiše novi ugovor. Rajon Rondo je odigrao osam sezona u NBA ligi, sve u dresu kluba iz Bostona. Prosječno je zabijao 11,1 poen uz 8,4 asistencije i 4,6 skokova.

Na drugoj strani SAD-a Bob Myers, generalni menadžer Golden State Warriorsa se izjasnio kako klub želi zadržati Klaya Thompsona i što prije potpisati novi, dugi ugovor sa njim. „Mi ga zaista mnogo cijenimo i želimo ga zadržati u momčadi na duže vrijeme“, izjavio je Myers.

Bek-šuter momčadi iz Oaklanda i američki reprezentativac je jedan od najboljih šutera u NBA ligi i mogao bi tražiti visoki ugovor. Thompson je još uvijek pod rookie ugovorom. Rok za Warriorse je 31.10. ove godine, ako Klay dotad ne potpiše novi ugovor na kraju sezone će postati restricted free agent. Klay Thompson, iznimno cijenjeni šuter je poznat i kao jedan od dvojice Splash brothersa. Tandem Stephen Curry – Klay Thompson je šuterski najsposobniji par u ligi. Klay je poznat i kao prvi igrač u povijesti koji je u prve tri sezone zabio preko 500 šuteva za tri poena. Također, njegov prosjek kroz tri sezone je 16,0 poena za 32,4 minute uz nevjerojatnu učinkovitost za tri poena od 41%.

Latest Posts

NE PROPUSTITE