Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Celticsi neće razmijeniti Ronda

Iako se možda naslućivalo suprotno, Boston neće razmijeniti svojeg prvog razigravača Rajona Ronda prije kraja trade deadlinea. Barem je tako izjavio jedan GM lige u razgovoru za Bleacher Report.

Hrabro govore da ga neće tradeati“, rekao je jedan GM, ali i dodao: „Definitivno mislim da ga ipak trebaju razmijeniti. Mislim da Danny (Ainge) to zna.“

Rondo će po završetku tekućeg ugovora tražiti maksimalan ugovor koji bi trebao iznositi 106 milijuna dolara u trajanju od pet godina. Naravno, ako ostane u Bostonu koji mu može ponuditi tu dodatnu petu za razliku od ostalih klubova lige gdje bi dobio četverogodišnji ugovor vrijedan 78 milijuna dolara.

Iako je imao problema s ozljedama, Rondo je napokon na parketu i pruža dobre igre. Prosječno zabija 10.4 poena uz 11.8 asistencija i 8 skokova.

„Fizički se osjećam mnogo bolje, noge su mi jače. Mogu ući u reket puno lakše ove godine nego prošle. Prošle godine sam bio prilično spor. Ove godine sam ipak brži“, izjavio je Rondo.

Danny Ainge smatra kako će playmaker njegove momčadi odigrati najbolju sezonu u karijeri. „Poznavajući Ronda, on svima želi pokazati kako je i dalje sama elita na razigravačkoj poziciji u ligi“, zaključuje GM Bostona.

Latest Posts

NE PROPUSTITE