Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Celticsi osluškuju ponude za Paula Piercea

Odavno je dokazano kako u NBA ligi nema previše sentimentalnosti, niti vječne ljubavi, a novi je dokaz uslijedio ovih dana kada su Boston Celticsi odlučili saslušati ponude koje druge ekipe šalju za legendu ekipe, Paula Piercea.

Otkada je zakoračio u NBA svijet, od daleke 1998. godine, Pierce je član Bostona. Taj ga je klub na draftu te godine uzeo kao deseti izbor, a ovaj je konstantno odrađivao sjajne sezone, te je jednom, zajedno s Garnettom i Allenom, odveo klub do naslova prvaka lige (2008. godine). Tom je prilikom danas 35-godišnji Pierce bio proglašen i za najkorisinijeg igrača finala.

No, Boston je spreman nastaviti živjeti bez svog košarkaša koji je i ove sezone prvi klupski strijelac (prosječno zabija po večeri odličnih 19,6 poena). Istina, vidljivo je da je Pierce sve sporiji, pogotovo kada je obrana u pitanju, no u napadu je i dalje izuzetno inteligentan, lukav i prava napast za suparnike.

Naime, stavio je Piercea Boston u izlog i pregovara o razmjeni. Naravno, teško je za očekivati da će ga stvarno razmijeniti, no sve je moguće. Želja Bostona je donekle pomladiti, ali i promijeniti momčad, a kako navode američki mediji, trenutačno Boston pregovara s New Yorkom, L.A. Lakersima i Torontom.

Potencijalni igrači koji bi uključeni u ovaj posao su Amar’e Stoudemire, Pau Gasol i Andrea Bargnani, no za sada je to sve na nagađanjima američkih medija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE