Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Celticsi ostaju bez Ronda na nekoliko tjedana?

Rajon Rondo mogao bi propustiti do mjesec dana igre nakon ozlijede koju je zadobio tijekom susreta protiv New York Knicksa.

Rondo je išao na ulaz kroz sredinu reketa te je nezgodno stao na lijevu nogu i iskrenuo gležanj, što je veoma èesta ozljeda kod košarkaša. Pokušao je “odskakutati” do klupe Celticsa, ali nije mogao sam te su mu suigraèi morali pomoæi.

Nakon nekoliko minuta Rondo se vratio u igru te se èinilo da æe biti sve u redu. No, nakon nekoliko akcija postalo je primjetno da Rondo pomalo šepa i ne oslanja se na ozlijeðenu nogu. Usprkos tome odigrao je utakmicu do kraja u kojoj je Paul Pierce košem u posljednjoj sekundi odluèio pobjednika.

Poslije susreta Rondo je poslan na “slikanje” ozlijeðenog gležnja i iako se trenutno ne znaju rezultati, predsjednik Celticsa, Danny Ainge izjavio je kako æe Rondo propustiti sljedeæih nekoliko tjedana kako bi zalijeèio tu ozljedu, ali i ostale sitne ozljede koje ga prate duže vrijeme.

“Rajon æe vjerojatno izbivati nekoliko tjedana s parketa”, rekao je Ainge tijekom svog nastupa u emisiji The Big Show. “No on je mlad i vjerujem da æe se brzo oporaviti. Nisam mogao vjerovati kada se vratio na parket kako bi odigrao zadnje minute susreta. Vidjelo se da ga noga muèi, no svejedno je nastavio igrati. Ujutro mu je noga veoma natekla i oèito æe trebati neko vrijeme da se to zalijeèi.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE