Saturday, December 9, 2023

ZADNJE OBJAVE

Celticsi predstavili pojaèanja za sljedeæu sezonu

Danas su Boston Celticsi predstavili javnosti slobodne igraèe koji su postigli dogovor s ekipom i koji æe od sljedeæe sezone igrati za Boston. To su Jason Terry, Jeff Green, Brandon Bass i Chris Wilcox.

Službeno su Celticsi ugovore potpisali s Bassom, Wilcoxom i Garnettom (koji se nije pojavio na predstavljanju), dok još nije formalizirana suradnja s Terryjem i Greenom iz razloga što èelnici Celticsa još pokušavaju napraviti razmjene koje bi dodatno ojaèale ekipu. Zbog toga nisu još potpisali ugovore s ovom dvojicom igraèa, kako bi imali veæu financijsku fleksibilnost za razmjene s drugim ekipama.

Spominje se da su Celticsi iznimno zainteresirani za dovoðenje Courtneyja Leeja iz Houston Rocketsa, a da su spremni rastati se s nekim od trojca JaJuan Johnson, E’Twaun Moore ili Sean Williams.

Prilikom davanja intervjua okupljenim novinarima, najzanimljiviju izjavu dao je Jason Terry: “Ukoliko bude trebalo, prat æu dresove ili mesti podove, što god trener Rivers bude tražio od mene. Ovdje sam da dajem 100 posto od sebe. Cijelu karijeru davao sam sve od sebe i èinio sve kako bi ekipa imala najbolje šanse za pobjedu i to æu nastaviti raditi i dalje.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE