Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Celticsi razmatraju razmjenu Jeffa Greena?

Po posljednjim naznakama sve je izvjesnije da bi Jeff Green ubrzo mogao napustiti Boston. Danny Ainge želi graditi novu momčad Celticsa oko dugogodišnjeg razigravača Rajona Ronda.

Rondo se vratio na teren nakon gotovo godinu dana mirovanja protiv ljutih rivala Los Angeles Lakersa, a ujedno je imao čast i postati 15. kapetan u povijesti Boston Celticsa. Nekoliko je puta naglasio da je Boston njegova momčad i da ne želi otići, a i teško je za očekivati da će se Ainge riješiti i svoje jedine preostale zvijezde. Sve podsjeća na 2007. godinu kada se slična situacija odigravala s Paulom Pierceom, a rezultiralo je dolaskom Kevina Garnetta i Ray Allena u TD Garden.

S tim na umu, Jeff Green je Celticsima trenutno najbolji materijal za razmjenu. Iako je pružao dobre igre, nije dostigao status superzvijezde kakav se očekivao od njega. Uz Greena u razmjenu bi pokušali uključiti i Geralda Wallacea čiji im ugovor trenutno najviše škodi (ugovor vrijedi do 2016. godine uz 10 milijuna dolara godišnje). Najviše se spominje razmjena s Houston Rocketsima u kojoj bi Boston dobio obrambenog centra u Omeru Asiku, a Rocketsi stretch četvorku u Greenu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE