Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Celticsi razmjenili centra Fab Mela

Era mladog centra Fab Mela u Bostonu je gotova. Celticsi su obznanili da su Mela razmjenili u Memphis Grizzliese za Dontea Greena.

Zašto su Celticsi povukli ovaj potez? Vjerojatno iz razloga što Melo ima ugovor vrijedan 1.3 milijuna dolara za sljedeću sezonu, dok je Green na minimumu, a po ugovoru može biti izbačen iz momčadi. Ako Celticsi to naprave, još će više smanjiti svoj salary cap što će im zasigurno biti od pomoći u procesu rebuildinga momčadi.

Memphis će ovim potezom dobiti potencijalno dobrog centra koji bi uz Marca Gasola mogao naučiti pokoju lekciju igranaj u reketu. Melo je, dolazeći sa sveučilišta Syracuse, bio sirov igrač, ali istovremeno atletska zvijer za koju se isplati riskirati pick koji je Boston imao na draftu.

Bivši centar Bostona je u Celtcsima odigrao samo šest utakmica, da bi potom odtišao u razvojnu D-Ligu gdje je bio odličan (prva obrambena ekipa i jedan od najboljih novaka). Najbolju utakmicu je odigrao sredinom prosinca 2012. godine kada je ostvario triple-double brojke od 15 poena, 16 skokova i 14 blokada.

Latest Posts

NE PROPUSTITE