Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Celticsi u nastavku doigravanje bez Averyja Bradleya?

Braniè Boston Celticsa Avery Bradley propustit æe sedmu utakmicu drugog kruga doigravanja protiv Philadelphije te vjerojatno i ostatak doigravanju u sluèaju da Celticsi proðu u sljedeæu rundu.

Prema informacijama koje stižu od strane Celticsa Bradley æe biti podvrgnut operaciji lijevog ramena koja æe se obaviti što je prije moguæe. Operacija koja je najavljena nije nikakvo iznenaðenje jer je Bradley od poèetka doigravanje veæ tri puta ozlijedio isto rame i bilo je pitanje vremena kada æe do operacije morati doæi.

Bradley je izjavio kako æe ozljedu tretirati iz dana u dan i vidjeti kako æe se stvari odvijati, dok je trener Doc Rivers rekao kako je Bradley sjajan obrambeni igraè i da je veliki gubitak za Celticse, ali isto tako da nema vremena razmišljati o njegovom izostanku u ovom trenutku. Takoðer je napomenuo kako njegova ekipa bez Bradleya mora pronaæi naèin kako da bolje brani prodore i igru jedan na jedan od strane igraèa Philadelphije.

Bradley je ove sezone za Celticse odigrao 64 utakmice u kojima je bilježio 7,6 poena i 1,8 skokova dok je u doigravanju odigrao 10 utakmica te u svim bio u poèetnoj petorci  s prosjekom od 7,2 poena i 1,8 skokova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE