Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Celticsi veæ obavili dvije razmjene igraèa

Boston Celticsi najaktivnija su ekipa prvog dana prijelaznog roka. Potpisali su trojicu slobodnih igraèa (Daniels, Wilcox, Stiemsm), na pragu su potpisa sa èetvrtim (David West), a stigli su napraviti i dvije razmjene igraèa.

Prvo je dogovor pao s Milwaukee Bucksima koji su prema Bostonu poslali Keyona Doolinga i buduæi izbor druge runde drafta u zamjenu za prava na Alberta Mirallesa, koji vjerojatno nikad ni neæe zaigrati u NBA ligi. Dooling je pak veteran s 11 godina iskustva igranja u NBA ligi i služit æe kao zamjena na bekovskim pozicijama u zelenom dresu.

Razmjena koja æe imati više uèinka na igru Bostona je ona koju su napravili s Orlando Magicom. Boston æe prvo potpisati slobodnog igraèa Glena Davisa i zatim ga poslati prema Orlandu u zamjenu za Brandona Bassa. Ovaj bi dogovor trebao postati služben do kraja današnjeg dana.

Obojica igraèa su sliènog profila, igraju na poziciji krilnog centra te su èak prosjeèno ostvarivali i sliène brojke. Bass je prošle sezone ubacio 11,2 poena i hvatao 5,6 skokova po utakmici dok je Davis postizao 11,7 poena i hvatao 5,4 skoka prosjeèno. Davis je èesto pokazivao naznake neposlušnosti i uzimao nerezonske šuteve te se èelnici Celticsa nadaju da æe u Bassu dobiti boljeg timskog igraèa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE