Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Celticsi žele dovesti Kembu Walkera

Boston Celticsi pojavljuju se kao potencijalno mjesto za “slijetanje” slobodnog agenta i All-Star igrača Kembe Walkera, dosadašnjeg igrača Charlotte Hornetsa, barem prema pisanju Marca Steina iz New York Timesa.

S jedne strane, Walker ističe svoju predanost organizaciji Hornetsa, idući tako daleko izjavom da bi bio spreman prihvatiti manje od maksimalnog produženja ugovora kako bi ostao u Hornetsima.

No, s obzirom da se tržište za igrače njegovog kalibra posljednjih tjedana stanjilo, djelomično “zahvaljujući” ozbiljnim dugotrajnim ozljedama zvijezda Golden State Warriorsa, Kevinu Durantu i Klay Thompsonu, čini se da Walker izaziva veliko zanimanje među NBA momčadima. Los Angeles Lakersi navodno ciljaju vodećeg strijelca Hornetsa nakon što su ranije ovog mjeseca doveli Anthonyja Davisa.

Boston se suočava s mogućnošću gubitka šesterostrukog All-Stara Kyrie Irvinga i Al Horforda ovog ljeta, ali to ne mora značiti da Kelti neće dovesti nekog drugog “kapitalca” u svoje redove, a dovoljno kaže činjenica da je Boston unatoč značajnom promjenama u rosteru posljednjih nekoliko godina uspio ostvariti prosječno 51 pobjedu po sezoni od početka NBA sezone 2015-16.

Latest Posts

NE PROPUSTITE