Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Još dvije zvijezde otkazale nastup za SAD u Kini

Nižu se otkazi NBA zvijezda pred predstojeće SP u Kini kao na traci. Amerikanci su do sada ostali bez 11 zvijezda! Anthony Davis se odlučio povući iz reprezentacije kako bi se mogao što bolje pripremiti za nadolazeću sezonu. Lakersi očekuju puno od njega, a sklopili su konkurentnu ekipu oko njega i LeBrona, pa će već u prvoj sezoni krenuti po prsten. Ostao je dostupan za Olimpijadu, no Kinu će definitivno propustiti.

A potom su redom otkazali Harden, Gordon, McCollum, Beal, Thobias Harris, Zion Williamson, DeMar DeRozan, Damian Lillard, Paul Millsap, Kevine Love… čak 11 igrača sa inicijalnog spiska!

Sada su se tom spisku pridružila još dva igrača. Andre Drummond iz Pistonsa i Montrezl Harrel iz Clippersa su otkazali Popu, te se povukli iz kampa američke reprezentacije. Ovo je ukupno 13. otkaz, što znači da je Amerima otkazala jedna cijela ekipa.

Najveća zvijezda ovogodišnjeg drafta i novi adut Pelicansa, Zion Williamson otkaz je obrazložio željom da se što bolje pripremi, dok se igrač 76ersa Thobias Harris nije ni javio.

Gregg Popovich je u problemu i vjerojatno će morati pozvati dodatno neke igrače, a izbor će pasti na dvojac Celticsa –Marcusa Smarta i Jaylena Browna, a uz njih u kampu će im se pridružiti i Julius Randle iz Knicksa, Thaddeus Young iz Bullsa, centar Nuggetsa Mason Plumlee.

Amerima je otkazalo pola igrača, no opet treba biti izuzetno oprezan s njima. Ekipa koju su okupili nakon svih otkaza je i dalje prvi i glavni favorit Prvenstva, no definitivno će biti lakše bez glavnih zvijezda.Imaju relativno mladu ekipu, koja će se htjeti dokazati, a nikako ne smijemo zaboraviti ni Grega Popovicha na klupi.

Latest Posts

NE PROPUSTITE