Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Èetiri momèadi dogovaraju zamjenu igraèa

Nekoliko izvora je izjavilo kako se jednostavno potpisivanje Shawna Mariona za Dallas Maverickse pretvara u kompliciranu zamjenu igraèa u kojoj æe sudjelovati èak èetiri momèadi.

Mavericksi æe dobiti Mariona i Krisa Humphriesa iz Toronto Raptorsa, te Grega Bucknera iz Memphis Grizzliesa, pri æemu æe Marion dobiti petogodišnji ugovor vrijedan oko 39 milijuna dolara. Takoðer se oèekuje da æe Bucknera Mavericksi odmah otpustiti.

Grizzliesi æe dobiti Jerrya Stackhousa od Dallasa, te dodatni novac kojim æe otkupiti njegov ugovor. Stackhouseu je garantirano samo 2 milijuna dolara za sljedeæu sezonu, od ukupno 7.25 milijuna, ako ga se otpusti do 10. kolovoza.

Raptorsi æe dobiti Deveana Georgea i Antoinea Wrighta od Dallasa. Takoðer æe i saèuvati 5.9 milijuna dolara za sljedeæu sezonu pošto æe Hedo Turkoglu, koji æe dobiti ugovor vrijedan 52 milijuna dolara, doæi u klub kao zamjena, a ne kao direktno potpisan slobodni igraè. Ovakav potez æe omoguæiti Torontu da produlje ugovor sa Carlosom Delfinom.

Orlando Magic æe sudjelovati u ovoj kompliciranoj zamjeni kako bi im ostalo oko 7 milijuna dolara, koje ne bi imali da su samo pustili Turkoglua da potpiše ugovor sa Raptorsima kao slobodan igraè. 

Latest Posts

NE PROPUSTITE