Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Četiri momčadi htjele su Šarića: Šibenčanin je odabrao ostanak

Prije tri dana hrvatski reprezentativac Dario Šarić dogovorio je ostanak u Sunsima još tri sezone, za koje će zaraditi 27 milijuna dolara. Sjajne igre u balonu Orlanda bile su samo potvrda da je Šibenčanin zaslužio naplatiti svoj talent i rad.

Šiši je u minuloj sezoni bio na prosjeku od 10,7 poena i 6,2 skoka, a ova vrlo dobra statistika još više dobiva na važnosti kada se zna da je Dario u dosadašnjoj karijeri najbolje partije u klubu pružao u drugoj godini ugovora. U više navrata tijekom „odmora“, Šarić je istaknuo kako se u Arizoni osjeća odlično te da ima izvrsnu komunikaciju sa stručnim stožerom ekipe. Njegova želja bila je ostanak i on se dogodio, iako interesenata za njegove usluge nije nedostajalo.

Večernji list tako navodi kako su hrvatskog košarkaša u svojim redovima htjeli i Boston Celticsi, Indiana Pacersi, Denver Nuggetsi te Los Angeles Clippersi. Sunsi su mogli mečirati ponudu bilo kojeg kluba, međutim, izvjesno je kako navedeni potencijalni klubovi nisu namijenili bar 9 milijuna dolara po sezoni za Šišija. Dolaskom Chrisa Paula, ali i uz Devina Bookera, Deandre Aytona, Mikal Bridgesa, Jae Crowdera, Langstona Gallowaya, Darija Šarića te ostale očigledno je da Sunsi žele igrati playoff košarku sljedeće sezone. Sve osim toga, bio bi ogroman neuspjeh…

Latest Posts

NE PROPUSTITE