Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chandler Blog: Novoroðeno dijete, Spursi i trade

U svom internetskom dnevniku objavljenom na nba.com, centar New Orelansa Hornetsa, Tyson Chandler je ovaj put pisao o svom novoroðenom dijetetu, nedavnom tradeu i pobjedi protiv Spursa koja je samopouzdanje Hornetsa digla na novu razinu.

Zahvaljujem svima na prijedlozima za nadimak moje novoroðene Bebe Tysona. Hvala na pomoæi, odabrao sam nadimak ”Slim” (tanak, vitak).

On je dobro. Skoro pa æe biti mjesec dana star. Raste i preživio je Sacha napad. Sacha je sluèajno na njega ispustila torbu i èetke, i te sliène stvari.

Odjednom, èula se moja žena: ”Ups, oprosti Bebo Tyson!”

Zajedništvo
To je bila izvrsna pobjeda neku veèer. Izvrsna utakmica, izvrstan kraj. D-West se isticao. Okružen sam šuterima!

To je bila definitvno naša najveæa pobjeda ove sezone, zato jer napokon do izražaja dolazi naše suraðivanje. I samo mentalno, želimo se vratiti nizu pobjeðivanja.

Bila je to i dobra utakmica za mene kao individualca, zato jer je to bila jedna od utakmica kad te krene krene te. Takva utakmica mi može samo pomoæi da tu igru prenesem i u predstojeæe utakmice.

Znam da æu uvijek doæi do velikog znaka stop na kraju, i sa igraèima poput Tima Duncana, nastojim ga natjerati na neke teške šuteve. Nastojim ga natjerati na neugodne situacije. On je izvrstan igraè i moraš ga natjerati da ide na prièuvni plan.

Imamo sada Sacramento i L.A. kod kuæe. Te dvije utakmice su od velike važnosti. Sacramento nas je jednom veæ pobjedio, pa im dugujemo jednu. I oèito Lakersi su utakmica koju dugo èekamo. Kad smo izgubili od njih na poèetku sezone, nismo suraðivali dobro i jednostavno se nije sve dobro posložilo. Mislim da sada suraðujemo dosta bolje.

Trade
Mislim da je trade kojim smo dobili Antonia Danielsa dobar za nas, zato jer smo trebali prièuvnog ”playa”. On nam daje iskustvo i veteransko vodstvo, dobrog èovjeka u svlaèionici.

Uvijek se trudimo doèekati nove igraèe dobro. Želimo da se osjeæaju koliko je moguæe udobno i dati im do znanja da smo mi obitelj i da radimo stvari na pravi naèin. Ali bez obzira na situaciju, èak i ako netko želi otiæi, malo je šokirajuæe. Ulaziš u svlaèionicu i ne znaš sve ljude. Ulaziš u autobus ili avion i ne znaš gdje sjesti. Ne želiš da te shvate na pogrešan naèin.

A kad igraš pokušavaš se uklopiti. Želiš biti agresivan, ali ne i sebièan. Možeš to vidjeti u oèima igraèa.

Mislim da smo ugostili Antonia dosta dobro, ali mislim da se osjeæao par dana poput: ”Gdje sam to došao?”

Latest Posts

NE PROPUSTITE